Jorden rundt i 70 år - Sven Burmester

Ring for pris
47173241

JORDEN RUNDT I 70 ÅR er Sven Burmesters erindringer fra et langt og inspirerende kosmopolitisk arbejdsliv i FN og som vicedirektør i Verdensbanken. En  personlig og vedkommende livshistorie blandet med skarp kulturel indsigt fra et menneske, der har været med, hvor det skete.
Da Sven Burmester lod sig pensionere og slog sig ned efter et langt  arbejdsliv mange steder på kloden, slog han sig ned på fire forskellige  kontinenter. Det betyder, at han i dag bor skiftevis i USA, hvor han har sin familie, i Kina, i Egypten og i Danmark om sommeren.
Når Burmester, der i dag er 72 år, nu skriver sine erindringer, er det  imidlertid ikke kun for at fortælle om alt det spændende, han har  oplevet og de farverige og interessante personligheder, han har mødt på  sin vej, der startede i Aalborg, gik over studier i organisk kemi i  København, nærkontakt med oprørsbevægelsen ’Den lysende sti’ i Peru, en  mastergrad fra Princeton University, mere end 25 år i Verdensbanken og  endelig fem år som leder af FN’s befolkningsfond i Kina og Nordkorea.  Det ligger ham i høj grad på sinde at dele den indsigt, han har fået  undervejs i sit liv. Hans levende beskrivelse af sit højst usædvanligt  liv giver læseren en bedre forståelse af de enorme udfordringer – og den lige så enorme berigelse – den globale verden giver os.

Inspiration