Metallica - Martin Popoff

299,95

Metallica blev dannet i Los Angeles i 1981 og er blevet til et af de bedst sælgende bands i rockhistorien. I denne bog, der er den første komplette, illustrerede bearbejdning af bandet, præsenterer Martin Popoff hele gruppens historie, inklusive en fuldstændig diskografi, mens en stribe af anerkendte musikjournalister som Richard Bienstock, Daniel Bukszpan, Neil Daniels, Andrew Earles, Gary Graff, Jaan Uhelszki og Mick Wall grundigt gennemgår deres plader.

Historien om Metallicas triumfer, tragedier, indspilninger, turnéer og skiftende konstellationer komplementeres af mere end 300 billeder, herunder talrige fotografier af bandets live-optrædener, ærlige backstage-fotos og et væld af samlerobjekter som koncertplakater, annoncer, billetter, backstage-pas og specialudgivelser. Resultatet er en omfattende og visuelt fantastisk hyldest til et af rockverdenens mest overbevisende bands.

Om forfatterne: Martin Popoff er blevet betegnet som den mest kendte heavy metal-journalist i verden. Han har skrevet mere end 40 bøger og bidrager hyppigt til dokumentarer og tv-serier som Rush: Beyond the Lighted Stage og VH1's Metal Evolution. Han bor i Toronto med sin kone og sin søn.

Inspiration