Rødder & knolde - Amanda Hellberg og Eveline Johnsson

249,95

Rodfrugter – måske ikke de smukkeste råvarer i verden? Men til gengæld er de klimavenlige, spækkede med næringsstoffer og desuden himmelsk lækre. Til forskel fra de fleste andre grøntsager, så kan de nemt dyrkes på friland i Danmark og de kan spises på så mange forskellige måder: råkost i en salat, stegt med lidt olie, i supper og gratiner – mulighederne er næsten ubegrænsede.

 
Rødder & knolde er en spændende inspirationskilde til alle som vil spise mere vegetarisk og klimabevidst på samme tid. Hvordan lyder f.eks. kåldolmer med valnødde- og sellerifars, rødbedesuppe med krydderristede nødder, sennepsstuvet knoldselleri eller et saftigt kartoffelbrød bagt i gryde? Selv de mest indædte kødspisere kommer ikke til at savne kød, når de er i selskab med Rødder & knoldes lækre opskrifter.
Inspiration