Anden Verdenskrig set fra luften - Jeremy Harwood

299,95

Den kendte engelske historiker Jeremy Harwood fortæller i 2. Verdenskrig set fra luften den fascinerende og hidtil næsten ufortalte historie om det arbejde, der blev ført mellem allierede og tyske luftfotografer. Arbejdet havde kun et mål; at udpege mål og opnå herredømme i luftrummet under 2. Verdenskrig.

2. Verdenskrig set fra luften indeholder utallige iøjenfaldende luftfotos, som er hentet fra arkiverne fra de kæmpende magter.

Bogen fortæller piloternes og fotografernes historie. De risikerede deres liv for at tage disse billeder og udviklede helt nye metoder for at løfte sløret for de hemmeligheder, som billederne indeholdte. I dag tages tages den samme type billeder af militære droner uden risiko for tab af piloter.

Inspirerende, informative og underholdende fortællinger fokuserer på særligt vigtige operationer gennemført af både de allierede og tyskerne – Fra det amerikanske Doolittle Raid mod japanerne til kampene mod Tysklands stærke ubåde til slaget om Monte Cassino og en række andre episke slag.

Alt sammen fortalt gennem fotografier, som stort set aldrig er set udgivet før.

Udg. dato:21-10-2016
Indbinding:Hardback
ISBN:9788740608335
Sidetal:208
Størrelse i mm (BxHxD):225x255xmm
Inspiration