Pigetips - Martine Randen Børding

150,00

14-årige Martine har på Instagram fundet sin helt egen kombination af Instagram og blog, hor hun hver dag skriver til piger på 10-16 år om det, der er mest spændende i et pige-teenageliv.Det handler om alt fra veninder, mode, skønhed, drenge og kageopskrifter, til om hvordan man får lavet sine lektier, hvad man kan lave i sin sommerferie, og hvordan man får passet sin træning.
 
I de seneste måner har Martine tredoblet antallet af følgere på pige_tips_dk, og hun har nu 12.000 følgere, der liker og kommenterer hendes opslag og kommer med ønsker til, hvad de gerne vil høre mere om.
 
Bogen indeholder ikke genbrug fra Martines profil, men udelukkende nye tips, råd, billeder og opskrifter i samme stil, som pigerne kender og elsker. De bliver gjort opmærksom på bogen gennem omtale på profilen, hvor Martine også vil fortælle, hvor og hvornår hun optræder i andre medier i forbindelse med udgivelsen.

Hashtags i bogen henviser dels til ting, man kan finde mere om i bogen, og dels til hashtags på pige_tips_dk. Hvis man i et opslag i bogen ser fx #cupcakes, kan man via bogens index finde en opskrift på cupcakes. #pigetipsopskifter viser hen til de opskrifter, der findes på pige_tips_dk.

OM FORFATTEREN
Martine Randen Børding er 14 år og går i 8. klasse i Lemvig. Hun elsker at tegne og være sammen med sine veninder i fritiden. Lige siden hun var lille, har hun elsket at skrive, hvilket hun har god brug for på sin instagramprofil. Martine går også til kor og kan godt lide at tage billeder.

Indbinding:Indbundet
ISBN:9788740024258
Sidetal:144
Størrelse i mm (BxHxD):179x222x16mm
Vægt:518g
Inspiration