500 ting der er galt med verden - Thomas Brunstrøm, Søren Baastrup

149,95

Hvad kalder børn den hudfarvede tusch i Afrika? Hvis Fedtmule er en hund, synes han så ikke det er mærkeligt, at Mickey Mouse har en af hans artsfæller i snor? Hvem er det egentlig, der ikke kan se den store svane på øjenlægens tavle? Hvorfor taler Hans Pilgaard til computeren i ´Hvem vil være millionær'?´
500 ting, der er galt med verden er en satirisk, alfabetisk ordnet encyklopædi over alle de tåbelige ting, som de færreste tænker over til hverdag, men som alle kan nikke genkendende til. 

Et humoristisk opslagsværk, der med garanti får dig til at både undres lavmælt og grine højlydt. Ingen og ingenting går fri, når Thomas Brunstrøm og Søren Baastrup med et glimt i øjet og ikke uden selvironi påpeger hverdagens små og store problemer- i samme stil, som i deres populære klummer i Ekstra Bladet.   
Forfatterne Thomas Brunstrøm og Søren Baastrup er begge journalister og forfattere og har i over tiår underholdt læsere af bl.a. Jyllands-Posten, FHM, Arena, Politiken og SE og HØR. Deres satiriske klumme er fast del af Ekstra Bladets lørdagsavis.
Inspiration