Broderpagten - The Bro Code (dansk version) - Barney Stinson, Matt Kuhn

Ring for pris
47173241

Vi lever alle vores liv efter et bestemt adfærdskodeks. Nogle kalder det for moral. Andre etik eller religion. Men alverdens Brødre benævner deres hellige gral for Broderpagten.

Dette guddommelige skrift indeholder 150 paragraffer om alt fra Hot/Not-skalaen, hvorfor en Bro’ altid kommer før en ho’ til det ubrydelige wingman-løfte, og om hvordan det håndteres, hvis en Bror får en kønssygdom – såsom hvis han pådrager sig børn. Med Broderpagten kan enhver tilfældig fyr blive en levende legende!

-----Om bogen (og barney stinson) - kvinderne har ordet:

“Stinson har helt styr på sin … kuglepen.” – Lisa (har delt en taxa)

“Den er måske lidt tung i starten, men når du har indset, hvad der gemmer sig inden i, vil du ikke kunne holde fingrene fra den.” – Katie (turist uden bykort)

“Helt ærligt, så blev jeg lidt nervøs, da jeg så, hvor lang den var. Men faktisk vokser den med tiden!” – Carolyn … eller Carol …? (mødtes til yoga)

-----Om Barney (af Barney)Barney Stinson er kræs for kendere, hot og single. Som et sandt renæssancemenneske kan Barney spille 83 forskellige instrumenter, er olympisk mester i bænkpres og laser-tag og har engang fløjet jorden rundt i en jetjager – med bind for øjnene.

Når Barney ikke er travlt optaget af godgørenhed eller udviklingen af verdens første rollator til handikappede hunde, spreder han visdom på sin blog og sidder i bestyrelsen hos de fleste af verdens mest succesfulde firmaer.

Så det er nok derfor, han ikke har ringet tilbage.

Inspiration