Derfor smutter mænd med sten - Chris Windle

149,95

En sjov gavebog om mænd og deres sjove, mærkelige og skøre adfærd. 
Har du nogensinde set en mand fiske i regnvejr, bygge et shelter, selvom en seng venter på ham derhjemme eller tisse så højt, som han kan, op ad en væg?

I Derfor smutter mænd med sten giver Chris Windle et uundværligt og underholdende indblik i, hvorfor mænd gør, som de gør. Endelig - her kommer den bog, som vi alle har ventet på, der tager hul på livets store spørgsmål: Hvorfor udtrykker mandlige venner deres kærlighed til hinanden gennem tilfældige voldshandlinger? Hvorfor er det mere almindeligt for en mand, at han ved, hvad han vil gøre, hvis han møder end zombie, end hvad han skal give sin mor i fødselsdagsgave?

Hvis du nogensinde har været lamslået, når du har stået sammen med en mand og erfaret, at han hellere vil tale med et livløst objekt end at bruge en brugsanvisning, så er dette bogen for dig!

Derfor smutter mænd med sten er en samling af skøre sandheder om mænd og deres ofte bizarre adfærd, Denne sjove lille bog kan redde forhold, udglatte eventuelle familiekriser eller skabe tryghed hos enhver mand, der forsøger at forstå sine egne handlinger. Ikke mindst kan den hjælpe enhver kvinde med at forstå, hvorfor hendes mand af og til opfører sig mærkeligt.

Udg. dato:16-06-2016
Indbinding:Hardback
ISBN:9788740609103
Sidetal:235
Størrelse i mm (BxHxD):120x170xmm
Inspiration