Bær i haven og køkkenet - Ritt Bjerregaard og Jørgen Vittrup

150,00

Ritt Bjerregaard har slået kræfterne sammen med sin gamle lærermester, professor Jørgen Vittrup (dr.agro.), og har skrevet denne bog om bær. Bogen er båret af et stort personligt engagement og handler både om dyrkning af bær, deres sundhedsværdi og ikke mindst om deres mange anvendelsesmuligheder. Den er krydret med Ritt Bjerregaards personlige historier om bær, bl.a. erindringer fra barndommen og fra mange år med dyrkning af bær på hendes æbleplantage. 

BÆR er både skrevet til dem, der dyrker have eller har en fritidsgrund og gerne vil prøve noget nyt, men kan også bruges af de mange, der bare ser efter, hvad der er på hylderne og køber bærrene, når de er der. Bogen rummer et væld af opskrifter og ideer til, hvordan man kan bruge bær i madlavningen. Vi præsenteres for både kendte og mindre kendte bær, som kan dyrkes i danske haver og får råd og vejledning om dyrkningen, sorter, beskæring, høst, skadedyr og sygdomme, gødning.

Udg. dato:19-07-2016
Indbinding:Paperback
ISBN:9788740032772
Sidetal:256
Størrelse i mm (BxHxD):175x250x22mm
Vægt:730g
Inspiration