Højbede i pallerammer - Eva Robild

149,95

Begynd dyrkningen nu! Højbede gør det nemmere at få dyrkningen til at lykkes. Nogle har sagt, at højbede er både den dovnes og smartes have, og det et er ikke mærkeligt, at netop højbede med pallerammer er blevet så populære. Pallerammer er rammer af træ, der kan stables oven på hinanden og fyldes med jord, så de kan bruges som højbede.

 
Højbede i pallerammer passer lige godt ude på landet, i villakvarteret og i en baggård midt inde i byen. De kan blive et permanent indslag i haven eller fungere som et midlertidigt dyrkningsområde.  Pallerammens snedige konstruktion og begrænsede størrelse gør det nemt at komme i gang, og nemt at dyrke både grøntsager og blomster.
 
Det bliver stadig mere populært at dyrke sin egen mad, og man kan med fordel gøre det i pallerammer. Det skyldes især, at pallerammen har gjort det meget nemt at blive fritidsgartner. Man skal bare stille den op, fylde den med jord, og putte de første frø i jorden.
 
Højbede passer godt til nybegyndere og til børnefamilier, som gerne vil have en køkkenhave, der er nem at overskue og nem at dyrke, men også til folk, som har svært ved at bukke sig ned. Sætter man flere pallerammer oven på hinanden, får man dyrkningsfladen op i en bekvem arbejdshøjde.
 
Forlag:Nyt Nordisk Forlag
Udg. dato:12-03-2015
Sprog:dan
Originalsprog:swe
EAN:9788717044753
Indbinding:Indbundet
ISBN:9788717044753
Sidetal:96
Størrelse i mm (BxHxD):206x204x18mm
Vægt:461g
Inspiration