Model/varenr.: 9788793825338
Første kagebog fra Danmarks kagedronning Frederikke Wærens, der har 230.000 følgere på Instagram! En overdådig tal-kage pyntet med bær, sølvstøv og sukkerpynt, en lækker chokoladepavlova eller hvad med en svampet flødebollekage?    I BAKING MOMENTS har Frederikke Wærens samlet alle sine bedste op ...mere
249,95
Model/varenr.: 9788793709249
Bistromad er en helt særlig kogebog, for det er også en kærlighedserklæring til Remouladen. Altså restaurant Remouladen, smukt beliggende på havnen i Vejle. Bistromad er fyldt med spændende opskrifter fra menukortet gennem året på restauranten, og det er samtidig fortællinger om, hvorfor kokken Dani ...mere
249,00
Model/varenr.: 9788793590632
Brunch kan det hele. Måltidet kan samle de mennesker, du holder af, og maden kan være sund og syndig. Alt er tilladt, og ingen ser skævt til dig, hvis du drikker et glas champagne eller en cocktail så tidligt på dagen. Brunch er to måltider slået sammen. Morgenmad og frokost. Maden kan derfor varier ...mere
329,95
Model/varenr.: 9788740056068
Denne brødbog gør det nemt og overskueligt at bage sit eget brød. Med mel, salt, vand og gær eller surdej kan man bage et godt brød. Altså et rigtig godt brød, faktisk. Resten – krumme, skorpe og smag – er noget, man kan hjælpe dejen til at udvikle gennem æltning, hævning og bagning. Mere langhåret ...mere
230,00
Model/varenr.: 9788770365574
Glæden ved det fermenterede starter med alt det liv, der opstår i glas og krukker, når de bobler og gærer på hylder og borde. Når du har fermenteret et flot batteri af grøntsager og safter, kan du til enhver tid lave et måltid med fuld styrke og smagfulde overraskelser.  I DET FERMENTEREDE KØKKEN f ...mere
249,95
Model/varenr.: 9788711915554
"Det handler om at lave virkelig god, velsmagende mag, som bare er uden kød." - Jamie Oliver Hvad enten man vil tage en eller to kødfrie dage om ugen eller man vil leve vegetarisk, er her er masser af inspiration til kødfrie måltider med årstidens råvarer. Nem, sund, velsmagende og farverig mad, d ...mere
299,95
Model/varenr.: 9788740054231
Hverdagsmad, snacks og desserter med grøntsagerne i fokus til børn og deres forældre. Som de fleste andre forældre ved David Frenkiel og Luise Vindahl alt om, at det ikke altid er ligetil at få børn til at spise deres mad – og spise sundt. Med tre børn har de både oplevet masser af grøntsagsstrejker ...mere
270,00
Model/varenr.: 9788702288650
Madrester er madskatte. Spiser du den mad, du køber, gavner du miljøet og din pengepung. En gennemsnitsfamilie kan spare mere end 7000 kr. om året ved at undgå at smide mad ud, og mindre madspild er en af de bedste, kendte løsninger til at reducere udledning af driv­husgasser. Samtidig er produktion ...mere
299,95
Model/varenr.: 9788793679771
Kender du det, at du har købt en stor pose med grønkål, fordi der står i en opskrift, at du skal bruge 100 g. Men hvad gør du så med resten? Rigtig mange oplever, at den grøntsag ender med at ligge i køleskabet indtil den ryger i skraldespanden. Og det er jo synd! I denne bog vil der være rigelig ...mere
249,95
Model/varenr.: 9788702249804
Madskribent, kogekone og kogebogsforfatter Nanna Simonsens mor døde i 2016, og de sidste mange år af sit liv var hun syg. Gennem flere år sørgede Nanna Simonsen for, at der hver dag var et ordentligt måltid mad til sin mor - ganske enkelt fordi den kommunale mad ikke var god nok, ikke nærende nok og ...mere
249,95
Model/varenr.: 9788711556405
Meyers salater giver måned for måned nyt liv til salatskålen. Over 100 helt nye opskrifter med spændende tilberedningsmetoder som fermentering, røg, grill og syltning. Fokus er især på forår, sommer og efterår, hvor lokalt dyrkede grøntsager med masser af smag er lige ved hånden, og hvor udekøkkenet ...mere
349,95
Model/varenr.: 9788793867000
Morgenmaden i dag cirkulerer omkring mælkeprodukterne. Den sure yoghurt, komælk i kaffen og ost på håndværkeren, der først er blevet smurt med et godt lag smør. Men tænk sig engang, at man kan gøre hele morgenmadsritualet plantebaseret! Bogens tykke omslag huser over 100 opskrifter på alt fra va ...mere
269,95
Model/varenr.: 9788740663853
GRØNT sous vide er en vejviser til lækre vegetariske og veganske måltider. Glem alt om røde bøffer for en stund – sous vide-tilberedning kan meget mere; den giver den optimale smag og konsistens ved tilberedning af grøntsager. Råvarerne bevarer smagen i en helt særlig grad, når de tilberedes i vakuu ...mere
249,95
Model/varenr.: 9788711916315
En lille bid af det søde amerikanske køkken.  Her er både opskrifter på pandekager, vafler, cookies, tærter, cheesecakes, scones og doughnuts. Det er sødt, snasket og skal smages. Christel Pixi er dessertkok og fast på Go' Morgen Danmark, hvor hun viser, hvordan man bager overdådige kager, ofte med ...mere
249,95
Model/varenr.: 9788772000435
Et væld af skønne ideer til kagepynt fra Annemette Voss, der altid har haft det sirlige håndværk og æstetikken som passion. Blomsterstilke sat ned i små rør, så kagen ligner en hel lille blomstermark, flotte farvede ’koraller’ eller sukkerspiraler i pastelfarver er alle eksempler herpå.    Smagen ...mere
199,95
Model/varenr.: 9788740658354
Denne madhistorie er måske den vigtigste, der kan skrives om det danske køkken. Siden slutningen af vikingetiden har rugen været danskernes mest værdifulde kornsort. Omkring 1850 ansås rugen for hovedfødemidlet for hele nationen.Bogen indeholder ud over rugens spændende Danmarkshistorie et stort udv ...mere
299,95
Model/varenr.: 9788711902714
"Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle. Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere og p ...mere
399,95
Model/varenr.: 9788770366229
Bag lækre kager, der er propfulde af sæsonens grøntsager, og tilmed uden gluten. Bloggeren Sydhavnsmor har skabt et sundt kageunivers, hvor hver opskrift er baseret på friske grøntsager, så det bliver nemt at snige gode fibre og vitaminer ind i de søde kreationer. Bag en intens citronkage med pastin ...mere
249,95
Model/varenr.: 9788740654424
I Vegetarisk Curry lærer du at tilberede vegetariske curryretter fra bunden, præcis som de laves i Indien og Bangladesh. Blandt bogens mere end 60 opskrifter findes klassikere som korma, tikka og dahl, og desuden de teknikker og tips, som kræves for at kunne lave egne krydderiblandinger, karrypasta, ...mere
249,95