Model/varenr.: 9788711559826
BISTRO er den store ultimative, helstøbte franske bistro-kogebog. Knap 500 sider med 299 opskrifter på alt fra omeletter, salater, tærter, kødretter, fisk, skaldyr, ost og søde sager. BISTRO er krydret med tegninger, sange, anekdoter, rim og små franske historier – som alt sammen giver en autentisk ...mere
349,95
Model/varenr.: 9788793709249
Bistromad er en helt særlig kogebog, for det er også en kærlighedserklæring til Remouladen. Altså restaurant Remouladen, smukt beliggende på havnen i Vejle. Bistromad er fyldt med spændende opskrifter fra menukortet gennem året på restauranten, og det er samtidig fortællinger om, hvorfor kokken Dani ...mere
249,00
Model/varenr.: 9788740060300
Mette Blomsterberg elsker julen. De mange traditioner forbundet med højtiden og de hyggelige stunder sammen med familie og venner. Julen er for Mette hjemmelavet, og i denne skønne bog har hun samlet de opskrifter på julemad, julebag og -konfekt, som hun selv holder allermest af, og som hun spiser m ...mere
200,00
250,00
Model/varenr.: 9788793590632
Brunch kan det hele. Måltidet kan samle de mennesker, du holder af, og maden kan være sund og syndig. Alt er tilladt, og ingen ser skævt til dig, hvis du drikker et glas champagne eller en cocktail så tidligt på dagen. Brunch er to måltider slået sammen. Morgenmad og frokost. Maden kan derfor varier ...mere
329,95
Model/varenr.: 9788702210569
Du kan spise dig sundere - også, hvis du allerede er syg. Det er budskabet fra professor Mohammed Keshtgar, som i Brystkræftkogebogen fortæller, hvorfor og hvordan kost og livsstil kan være med til at forebygge, at du får brystkræft, men også være med til at hjælpe dig med at blive rask, hvis du all ...mere
249,95
Model/varenr.: 9788799593132
Den prisvindende kogebogsforfatter Lisbeth Tordendahl præsenterer i sin nyeste bog DET SØDE - sundhed & nydelse mere end 100 opskrifter på uimodståelige kager, snacks og desserter til hverdag og fest – alle lavet af sunde råvarer, uden sukker og hvedemel. Bogen er fyldt med opskrifter på ...mere
279,95
29,95
Model/varenr.: 9788799508938
Den glutenfri kogebog tilbyder inspiration, viden og teknik til et liv uden gluten. Lækre og velsmagende opskrifter, revolutionerende bageteknik og viden om hvad gluten er, og hvad det kan gøre ved os. Du får oplyst gode erstatninger for gluten i dagligdagen og hvordan du bruger de nye melsorter i m ...mere
199,95
Model/varenr.: 9788785168078
Den grønne Syltebog, med undertitlen Moderne Syltning, er nærmest indbegrebet af syltning i Danmark. Vil du gene i gang med at sylte selv, og benytte frugter og grønsager fra din have, så giver denne lille klassiker dig masser af gode opskrifter til alt fra marmelade, syltetøj, ketchup, gelé og henk ...mere
29,95
Model/varenr.: 9788785168108
Denne gule Dessertbog, med undertitlen hverdag og fest, spænder over både kendte desserter - budding, konfekt, koldskål, risalamande, æblekage, is og de mere ukendte og næsten glemte dessertvarianter såsom souffleer, triflier, punch og géleer. Der er mere end 300 gennemprøvede opskrifter til både hv ...mere
29,95
Model/varenr.: 9788785168030
Den hvide Frokostbog, med undertitlen Det kolde bord, indeholder ca. 300 opskrifter, der dækker alt til det kolde bord, smørrebrød og det varme frokostbord. Derudover finder du tip til pyntning, anretning, servietopsætning, borddækning og servering.
29,95
Model/varenr.: 9788785168047
Den røde Kogebog, med undertitlen Moderne Mad, spænder over rigtig mange fødevaregrupper: grønsagsretter, fiskeretter, kødretter, fjerkræ, æggeretter, vildt, skalddyr, supper og mange flere spændende retter, som kun venter på at blive genopdaget. Gennem daglig kontakt med brugerne, er opskrifterne ...mere
29,95
Model/varenr.: 9788770365574
Glæden ved det fermenterede starter med alt det liv, der opstår i glas og krukker, når de bobler og gærer på hylder og borde. Når du har fermenteret et flot batteri af grøntsager og safter, kan du til enhver tid lave et måltid med fuld styrke og smagfulde overraskelser.  I DET FERMENTEREDE KØKKEN f ...mere
249,95
Model/varenr.: 9788771596465
Der er noget i gære i restaurantkøkkener verden over. Helt bogstaveligt. Og nu kan du gøre kunsten efter i dit eget køkken.I FERMENTERING finder du 35 nemme opskrifter på fermenterede grøntsager og frugter.Vi guider dig i gang med den klassiske sauerkraut, den spicy koreanske kimchi og den læskende ...mere
199,95
Model/varenr.: 9788711533857
Flyttehjemmefrakogebogen er til dig, der for første gang selv skal til at stå for indkøb og madlavning hver dag. Alle bogens opskrifter er nemme og billige at lave. Alt hvad du har brug for, er et godt basislager, som kombineret med gode, friske råvarer, sætter dig i stand til lave sund, lækker og b ...mere
99,95
Model/varenr.: 9788740031881
I deres nye bog kommer parret bag det populære koncept Green Kitchen Stories, David Frenkiel og Luise Vindahl, med masser af spændende ideer til supersunde, velsmagende juicer og smoothies.Bogen, der både er for begyndere og erfarne eksperter i smoothies, ...mere
170,00
Model/varenr.: 9788711915554
"Det handler om at lave virkelig god, velsmagende mag, som bare er uden kød." - Jamie Oliver Hvad enten man vil tage en eller to kødfrie dage om ugen eller man vil leve vegetarisk, er her er masser af inspiration til kødfrie måltider med årstidens råvarer. Nem, sund, velsmagende og farverig mad, d ...mere
299,95
Model/varenr.: 9788771807479
I kogebogen ‘Hjertevarm mad - fra hele verden’ kan der hentes inspiration til hjertesund mad med udgangspunkt i madtraditioner fra de lande, hvor de største minoritetsgrupper i Danmark kommer fra. Kogebogen tager udgangspunkt i de opskrifter, som Bydelsmødre fra hele landet har bidraget med, og inde ...mere
199,95
Model/varenr.: 9788799856602
Hamp var i årtusinder en vigtig del af mange menneskers kost – indtil nogen dømte hampen ude og gav den et dårligt ry. Men det er synd! Og derfor er denne kogebog dedikeret til det glemte superfood. Bogen er fuld af opskrifter til både morgenmaden, mellemmåltidet, frokosten, aftensmaden og des ...mere
249,00
Model/varenr.: 9788711321164
349,95
Model/varenr.: 9788771800753
De smukkeste, mest imponerende kager – der kan glæde og begejstre alle de heldige, der får dem at se og smage. I bogen er der opskrifter på 40 kager, der alle er inddelt efter emnerne: chokolade, eksotisk, bær, citrus, lakrids, blomst eller frugt. Og pynten på kagen er mindst lige så vigtig, om det ...mere
249,95
Model/varenr.: 9788740017588
250,00
Model/varenr.: 9788740054231
Hverdagsmad, snacks og desserter med grøntsagerne i fokus til børn og deres forældre. Som de fleste andre forældre ved David Frenkiel og Luise Vindahl alt om, at det ikke altid er ligetil at få børn til at spise deres mad – og spise sundt. Med tre børn har de både oplevet masser af grøntsagsstrejker ...mere
270,00
Model/varenr.: 9788793314726
299,95
Model/varenr.: 9788740043518
Mad med hjerte og fornuft - 44 små og store retter, er den første i en serie af opskriftsbøger fra Sense.    Bogen er til dig, der kæmper med kiloene, og til dig, der vil bevare den slanke talje, du allerede har – uden at give køb på lækker mad. Det er nemlig det, Sense handler om: kunsten at komb ...mere
180,00
Model/varenr.: 9788702288650
Madrester er madskatte. Spiser du den mad, du køber, gavner du miljøet og din pengepung. En gennemsnitsfamilie kan spare mere end 7000 kr. om året ved at undgå at smide mad ud, og mindre madspild er en af de bedste, kendte løsninger til at reducere udledning af driv­husgasser. Samtidig er produktion ...mere
299,95
Model/varenr.: 9788793679771
Kender du det, at du har købt en stor pose med grønkål, fordi der står i en opskrift, at du skal bruge 100 g. Men hvad gør du så med resten? Rigtig mange oplever, at den grøntsag ender med at ligge i køleskabet indtil den ryger i skraldespanden. Og det er jo synd! I denne bog vil der være rigelig ...mere
249,95
Model/varenr.: 9788702249804
Madskribent, kogekone og kogebogsforfatter Nanna Simonsens mor døde i 2016, og de sidste mange år af sit liv var hun syg. Gennem flere år sørgede Nanna Simonsen for, at der hver dag var et ordentligt måltid mad til sin mor - ganske enkelt fordi den kommunale mad ikke var god nok, ikke nærende nok og ...mere
249,95
250,00
Model/varenr.: 9788711513484
349,95
Model/varenr.: 9788711556405
Meyers salater giver måned for måned nyt liv til salatskålen. Over 100 helt nye opskrifter med spændende tilberedningsmetoder som fermentering, røg, grill og syltning. Fokus er især på forår, sommer og efterår, hvor lokalt dyrkede grøntsager med masser af smag er lige ved hånden, og hvor udekøkkenet ...mere
349,95
Model/varenr.: 9788711454923
Spis simremad hele året. Med mere end 100 opskrifter er "Simremad" fra Claus Meyer den ultimative kogebog med simreretter. Meyers Simremad er en grundbog, der lærer dig alt om, hvordan du får det bedste ud af en simreret. Claus Meyer introducerer de helt basale håndteringsredskaber, tips og teknikk ...mere
349,95
Model/varenr.: 9788711337790
299,95
Model/varenr.: 9788740012361
250,00
Model/varenr.: 9788711514320
349,95
Model/varenr.: 9788702176070
NATURLIG MAD handler om at spise så uforarbejdede fødevarer som muligt og om at give sin krop det bedste udgangspunkt for at blive stærk, sund og sygdomsfri. Fra Katrine Tuborghs eget køkken får du her 70 enkle opskrifter på sund og grøn naturlig mad til hele familien. Alle opskrifter er uden korn, ...mere
299,95
Model/varenr.: 9788711916315
En lille bid af det søde amerikanske køkken.  Her er både opskrifter på pandekager, vafler, cookies, tærter, cheesecakes, scones og doughnuts. Det er sødt, snasket og skal smages. Christel Pixi er dessertkok og fast på Go' Morgen Danmark, hvor hun viser, hvordan man bager overdådige kager, ofte med ...mere
249,95
Model/varenr.: 9788776952815
At fremstille sine egne pølser er ikke så svært, som man skulle tro. Med ganske enkle midler kan enhver kaste sig over pølsemageriets ædle, men glemte kunst. Hjælpen til at komme i gang kan man hente i denne første kogebog på dansk, der giver anvisninger på, hvordan man kan tilberede sine egne velsm ...mere
249,95
Model/varenr.: 9788740658354
Denne madhistorie er måske den vigtigste, der kan skrives om det danske køkken. Siden slutningen af vikingetiden har rugen været danskernes mest værdifulde kornsort. Omkring 1850 ansås rugen for hovedfødemidlet for hele nationen.Bogen indeholder ud over rugens spændende Danmarkshistorie et stort udv ...mere
299,95
Model/varenr.: 9788777497704
Nu kan FADL’s Forlag præsentere den ultimative kogebog fyldt med lækkert salat og tilbehør! Her er det kun fantasien, der sætter grænser. Du finder alt fra velkendte klassikere til eksotiske og smagfulde salater. Mange af dem kan bruges som tilbehør – andre kan bruges som et hovedmåltid. ...mere
349,95
Model/varenr.: 9788711902714
"Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle. Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere og p ...mere
399,95
Model/varenr.: 9788717045576
Den første bog på dansk om teknikken, der sikrer dig mad på Masterclass-niveau. Hver gang. Sous vide-teknikken er magisk køkken-innovation. Nu kan du forkæle din familie og dine gæster med det mest velsmagende kød, som de nogensinde har oplevet. Det slår simpelt hen aldrig fejl, når du følger opsk ...mere
179,95
Model/varenr.: 9788763841269
Her er en bog med alle opskrifterne fra det danske køkken i sin mest rene og traditionelle udgave. Lige til at gå til! Med Stegt flæsk med persillesovs kan enhver gå bedstemor i bedene - med sikker succes. Vi spiser gerne mad fra alle verdensdele, og interessen for at lave eksotisk mad boomer. De fl ...mere
199,95
Model/varenr.: 9788740026450
200,00
Model/varenr.: 9788702237641
Godmorgen skåle, salatskåle, fyldige skåle, varme skåle, suppeskåle og søde skåle! Begrebet ”bowls”, som er lagdelte "alt-i-én-skål-måltider”, er den nye bølge af sund ”comfort food”. De sunde skåle hitter i hele verden på madblogs og Instagram og på restauranternes menukort. I Maria Engbjergs nye b ...mere
249,95
Model/varenr.: 9788776954123
Hvad stiller man op med det helt særlige og dejlige overskudsfænomen, som handler om et bugnende drivhus i sensommeren og efteråret med langt flere chilier og tomater, end man har drømt om? Eller måske bare de glødende bjerge af flammefarvede rigtigt modne tomater, peberfrugter og chilier, som grønt ...mere
179,95
Model/varenr.: 9788711534984
499,95
Model/varenr.: 9788740036176
Til alle dem, der elskede Grønskollings unge, friske, moderne tilgang til vegansk mad, er her godt nyt. Velkommen til endnu en lækker kogebog af Johanne Mosgaard med ny inspiration til mange flere nemme, lækre og sprudlende veganske retter.  Johanne elsker at gå i køkkenet og lave mad, og hun er hel ...mere
250,00