Brug mikrobølgeovnen - Grete Krag Jacobsen

Ring for pris
47173241

Brug mikrobølgeovnen   
I 77% af alle danske husstande står der en mikrobølgeovn i køkkenet. Den bliver primært brugt til færdigretter, opvarmning af lunken kaffe og hurtige popcorn, men ikke til rigtig madlavning. Det ønsker Grete Krag Jacobsen, dr. med. og tidligere overlæge på Rigshospitalet, at ændre på med en ny kogebog. Mikrobølgeovnen er nemlig fremragende til madlavning - og meget klimakorrekt.     
Brug mikrobølgeovnen er en øjenåbner for de mange, der tror, at mikrobølgeovnen kun er til opvarmning af lunken kaffe og færdigretter. I mikrobølgeovnen kan man lave sund, varieret og velsmagende mad hver dag på under et kvarter – også selvom man hører til dem, der mener, de ikke kan lave mad.   

Og er man god til madlavning, er der med mikrobølgeovnen uanede muligheder for yderligere forbedringer. Den er sjov og inspirerende at lege med. I “Brug mikrobølgeovnen” er der opskrifter fra det helt enkle til det mere komplicerede, fra simple kartofler til østers. Bogens forfatter Grete Krag Jacobsen er tidligere patolog og overlæge på Rigshospitalet og ønsker med bogen endegyldigt at få bugt med de vandrehistorier, der eksisterer omkring mikrobølgeovnen - såvel som at gøre opmærksom på dens åbenlyse fordele i køkkenet; mikrobølgeovnen er genial til grøntsager og fisk. Mikrobølgning er skånsom og bevarer smagsstofferne og mange vitaminer og mineraler i maden. Den er samtidig energibesparende og miljørigtig. Opvasken er minimal.

Udg. dato:10-12-2013
Indbinding:Paperback
ISBN:9788771415384
Sidetal:150
Inspiration