Nordisk tang - En kogebog fra havet - Heine Max Olesen og Gorm Wisweh

279,95

Det har længe været en kendt sag, at tang er en ‘superfood’ og kosttilskud med tang er at finde i enhver helsekostforretning.

Men tang er meget mere end “bare” sundt - tang er en fremragende smagsgiver og er i disse år noget af hypede i den gastronomiske branche. Tangmel, tangsalt, tangolie og andre tangprodukter gør sit indtog også i supermarkederne, og friskhøstet eller tørret tang bliver ikke bare brugt som råvare på de finere restauranter, men er også ved at gøre sit indtog i mange private køkkener. Altså kan enhver være med, blot de har kogebogen i hånden.

Forfatteren ved hvad det drejer sig om - han er ikke hvem som helst: Heine
 Max Olesen er Danmarks nye tangkonge, og med sit fremstormende imperium “Nordisk Tang” i Grenå er han ved at gøre Johan Bülow og lakridseventyret følgeskab – udlandet er vilde med de danske tangprodukter, der har vendt tang fra at være et kosttilskud til at være en udsøgt ingrediens i madlavningen

dato:15-04-2016

Indbinding:Hardback

ISBN:9788740609233

Sidetal:148

Størrelse i mm (BxHxD):190x240xmm
Inspiration