The Grand Tour Cookbook - Hannah Grant

200,00

The Grand Tour Cookbook er den ultimative Performance Cooking-kogebog til alle med interesse for cykling, maraton og ekstrem- og langdistancesport – og til den madglade Tour de France-fan. Her er ingen snyd – kun rigtig mad, der smager godt!
Bogens forfatter, Hannah Grant (f. 1982), er udlært kok på michelinstjerneniveau og har arbejdet på flere toprestauranter, inden hun blev køkkenchef hos Riis Cycling og her i samarbejde med holdets ernæringsekspert Anne Dorthe Tanderup udviklede Performance Cooking-konceptet, som sætter en ny dagsorden for, hvordan rytterne får energi til en grand tour.
The Grand Tour Cookbook introducerer og forklarer Performance Cooking-konceptet – kort fortalt et individualiseret kostkoncept med fokus på at optimere den enkeltes ydeevne – alt sammen gennem ærlig mad lavet fra bunden af gode, sunde råvarer, som kan være med til at fremme et bedre helbred og en hurtigere restitution.
Bogen følger en grand tour (som Tour de France, Giro d'Italia og Vuelta a España), og indimellem de mange opskrifter, der er lige så lækre, som de er ligetil, er der interviews med ryttere som Alberto Contador, Matti Breschel og Chris Anker Sørensen, der reflekterer over madens betydning for deres performance.
2013 markerer 100-års-jubilæet for Tour de France og bliver samtidig året, hvor The Grand Tour Cookbook løfter sløret for de kostprincipper, der udgør benzinen for den professionelle cykelrytter.

Indbinding:Hardback
ISBN:9788799569113
Sidetal:348
Størrelse i mm (BxHxD):219x278x36mm
Vægt:1794g
Inspiration