Afternoon Tea. De bedste opskrifter fra A. C. Perch's Tea Room - Stine Hencheldey

Ring for pris
47173241

A. C. Perch's Thehandel er Europas ældste thehus. Det åbnede i 1835 i Kronprinsensgade 5 i København, hvor det stadig ligger. Perch's har egen import af kvalitetsthe, er kongelig hofleverandør og indbefatter i dag også den eksklusive café Perch’s Tea Room, netsalg samt flere butikker i Japan.

Afternoon Tea er en smuk bagebog med opskrifter på det klassiske bagværk, som man især kender fra den dejlige, engelske the-tradition. Bogen indeholder opskrifter på fingersandwich, wraps, boller, scones, muffins, roulader, chokoladekager, cheese cakes, tærter, småkager m.m. Desuden tilbehør som lemon curd, clotted cream og marmelader samt naturligvis diverse thedrikke som smoothies, isthe m.m.

Desuden får man den spændende historie om thekulturens udbredelse fra Asien til Europa. Om de engelske fænomener Afternoon Tea, High Tea, Low Tea, Cream Tea og Five o’clock Tea og den rigtige brygning og servering.

Stine Hincheldey Alwén er femte generation i A.C. Perch’s Thehandel og står sammen med sin bror Christian Hincheldey for den daglige drift.

Inspiration