Antipasti, cicchetti og andre italienske småretter - Valentina Sforza, Lindy Wildsmith

249,95

Italien er et fantastisk land at spise i, ikke mindst på grund af den enorme variationsrigdom og de friske råvarers høje kvalitet, som tydeligt kommer til udtryk i de italienske antipasti.

 
Alle regioner i Italien har deres egne, lokale småretter, som på dialekten går under navne som spuntini, piccoli cibi eller stucchini, og især i Venedig har man ophøjet den lokale udgave af antipasti – kaldet cicchetti – til en højere, kulinarisk kunstform.
 
Hver eneste ret afspejler sin regions kulinariske traditioner, tilberedningsmetoder og ingredienser. Ja, faktisk repræsenterer antipasti’erne ofte en regions allerbedste specialiteter, komprimeret i en række småretter.
 
Ledsaget af smukke illustrationer og anekdoter fra de forskellige områder videregiver de to forfattere i Antipasti, cicchetti og andre italienske småretter deres indgående viden om det italienske køkken med opfindsomme opskrifter og lækre råvarer.
Inspiration