De 5 valg - Kory Kogon, Adam Merrill og Tonny Maak

299,95

FranklinCoveys nye effektivitetskoncept hedder De 5 valg. Dagens valg og muligheder kan drukne dig hurtigere end nogensinde, men det kan på den anden side også være dem, som gør det muligt at opnå ekstraordinære resultater. Det centrale ligger i de valg, du foretager dig.

Alle de informationer der kommer til os fra alle mulige retninger (såsom SMS, e-mail, Twitter, blogs og elektroniske påmindelser) er i sig selv overvældende og distraherende. Hertil kommer de voksende krav fra vores arbejdspladser. Den store mængde af information truer vores evne til at tænke klart og træffe kloge beslutninger om, hvad der er vigtigt. Hvis vi kun reagerer på disse stimuli uden at træffe bevidste valg, når vi ikke de mål og de resultater, der betyder mest i vores professionelle og private liv.

De 5 valg til ekstraordinær produktivitet øger målbart produktiviteten af personer, teams og organisationer. Deltagerne træffer mere selektive og slagfaste valg om, hvor de skal investere deres værdifulde tid, opmærksomhed og energi.

Indbinding:Indbundet
ISBN:9788771594973
Sidetal:268
Størrelse i mm (BxHxD):164x235x24mm
Vægt:633g
Inspiration