Louise Voller - Sort blod

I 2020 raser Covid-19, og 6 unge mænd dør efter en fest. I deres blod finder man pirat-medicin, der kan spores til Indien. Da journalisten Astrid Pedersen skriver den tragiske historie, får hun et anonymt tip: Sagen trækker tråde til en endnu større tragedie i Indien.

På vej til lufthavnen får Astrid et opkald. Hendes far er forulykket og ligger i koma. Alligevel går hun om bord på flyet til Pune, hvor direktøren for verdens største vaccinevirksomhed giver hende endnu et tip, der fører til byen Bhopal.
 
Nu 40 år efter giftgasudslippet, der dræbte tusindvis af indere, er situationen i byen igen desperat. Covid-19 forværrer den dybe fattigdom og for at overlevemelder mange sig til medicinske forsøg, der giver penge her og nu.
 
Astrid stiger ind i en tuk-tuk, der tilhører den unge mand, Ajay, der drømmer om noget andet og mere end at være chauffør. Snart er de begge involveret i undersøgelsen af de mystiske omstændigheder ved et dødsfald i byens slumkvarter. En undersøgelse, der fører til alvorlige trusler mod Astrids sikkerhed.
 
Indbinding:Indbundet
ISBN:9788775930548
Sidetal:350
Størrelse i mm (BxHxD):145x218x35mm
Vægt:587g
279,95
Andre så også på disse produkter