KULØR - Mal med danske kunstnere - Signe Schmidt og Mette Halbæk

180,00
200,00
Du sparer: 20,00

Malebøger for voksne er populære som aldrig før. At tage en pause i hverdagen, hvor man fordyber sig i farvelægning af kunst er god kreativ adspredelse som et godt strikketøj, bare uden ustyrlige strikkepinde og masker, der render.


I det nyeste skud på genren er konceptet klart – det handler om dansk samtidskunst. 17 top aktuelle kunstnere giver i malebogen KULØR deres bud på den sort-hvide stregtegning beregnet til farvelægning. Her er samlet en buket af tunge drenge og piger på kunstscenen blandet med nye, spændende navne.


De medvirkende kunstnere er: Christian Finne, Erik A. Frandsen, Eske Kath, Ida Kvetny, Jesper Christiansen, Jonas Pihl, Kathrine Ærtebjerg, Knud Odde, Kristian Von Hornsleth, Lars Nørgård, Leif Sylvester, Marie Engholm, Martin Bigum, Mie Mørkeberg, Peter Carlsen, Trine Boesen og Troels Carlsen.
 
I KULØR leges med skillelinjen mellem kunstner og beskuer. Kunstnerne byder dig indenfor i deres univers, og du får et spændende indblik i den kunstneriske proces, efterhånden som du fordyber dig i detaljer og beslutter hvilke farver, der passer til din tegning.
Bogens i alt 51 værker er vidt forskellige, men tilsammen giver de et godt billede af, hvad der rører sig indenfor dansk samtidskunst. Der arbejdes med humor, følelser, idéer, muligheder og nysgerrighed i en fin balance, der både kæler og kradser. Hvis øjet er sjælens spejl, får du med KULØR rig næring til sjælen!

Udg. dato:26-04-2016
Indbinding:Hæftet
ISBN:9788740031027
Sidetal:152
Størrelse i mm (BxHxD):212x301x19mm
Vægt:835g
Inspiration