Half Bad - Sally Green

199,95

Halvkode. Halvt hvid. Halvt sort.

Hvordan skal man holde fast i den hvide side af sig selv, når det hvide heksesamfund lægger stadig mere snærende bånd ned omkring en? Og når man mærker den sorte side, sin fars side, trække ubønhørligt i en? Selv om man ved, at den sorte side er lig med anarki og vildskab og – måske – vanvid …

Nathan har længe kæmpet imod, men efter en grusom oplevelse hos de hvide hekses råd, bryder han alle bånd og flygter, jaget af de hvide hekses specialkorps. Nathan håber at finde sin far – og måske igen en dag at få bare et enkelt glimt af Annelise, den hvide heks, hvis familie synes at have en særlig interesse i at se Nathan helt og aldeles uskadeliggjort.?

Allerede mens man læser de første sider af Half Bad, bliver man fanget ind. Fanget ind af den insisterende og stærke fortællestemme og af nysgerrighed efter at finde ud af, hvad der foregår. Og snart sidder man helt fængslet af en usædvanlig hovedperson med så enestående evner og så usædvanlig en skæbne, at man må vide, hvad der komme til at ske ,og hvilke valg Nathan – vores helt, vores hovedperson – vil træffe.

Inspiration