Illuminae - Amie Kaufman & Jay Kristoff

250,00
Da Kady slår op med Ezra, tror hun at det er det hårdeste, hun nogensinde skal igennem.
Samme dag bliver hendes planet invaderet.
 
Året er 2575, og to rivaliserende megakoncerner er i krig om planeten Kerenza, der er lidt mere end bare en is-dækket plet i udkanten af ​​universet. Den ene koncern, Beitech, angriber Kerenza, hvor den anden koncern udfører illegalt minearbejde på Beitechs område. Det er hensigten at angrebet skal dræbe alle civile på planeten, men det lykkes en række mennesker at evakuere til andre planeter – heriblandt historiens to hovedpersoner, Kady og Ezra, hvis kærlighedshistorie vi får fortalt, mens de prøver at finde rundt i konflikten mellem megakoncernerne og redde både sig selv og fremtiden for deres medborgere fra Kerenza.
Deres problemer er dog kun lige begyndt – en dødbringende pest er brudt ud og muterer med skrækindjagende resultater.
Flåden, der skulle beskytte dem, viser sig at være deres fjende og ingen ved magten vil afsløre hvad der reelt foregår.
Kady må hacke sig ind i et fintmasket net af informationer for at finde frem til sandheden, og det står hurtigt klart, at der kun er en, der kan hjælpe hende: Ezra, som hun havde svoret aldrig at tale til igen.
 
Illuminae er første del af en trilogi om sandhedens pris og bygget op af hackede filer af dokumenter, interviews, aflytninger, journaler, mails etc., der tilsammen udgør historien om den hemmelige krig mellem de to (sci-fi!) mega-koncerner.
 
Udg. dato:27-10-2016
Indbinding:Hæftet
ISBN:9788740032284
Sidetal:442
Størrelse i mm (BxHxD):155x220x44mm
Vægt:600g
Inspiration