Model/varenr.: 9788771084528
399,95
Model/varenr.: 9788740601879
Lær at lave Whiskey Sour, Tom Collins og mange andre kendte cocktail-klassikere.Med Bartenderens Grundbog får du både tips til udstyr og ingredienser i hjemmebaren såvel som opskrifter og historien bag de store drinks-klassikere. Derudover får du et kapitel med særlige signatur-cocktails udviklet af ...mere
249,95
Model/varenr.: 9788772309019
De to tørstige gartnere står i spidsen for en hjemmebryg revolution! Richard Hood og Nick Moyle forklarer hvordan du kan skabe dine egne lækre alkoholiske drikke overraskende hurtigt, nemt og uden at det koster en formue. Ud fra deres to passioner - alkohol og havedyrkning - vil de to kendte engels ...mere
249,95
Model/varenr.: 9788799290734
Dansk vin er i disse år i stor udvikling, både hvad angår druevine, frugtvine og destillater. Denne bog giver et unikt indblik i, hvor den danske vinbranche er på vej hen, når der gæres på danske vindruer, frugt og bær. Bogen indeholder over 30 portrætter fra danske vinproducenter, og er samtidig et ...mere
349,00
Model/varenr.: 9788711348796
499,95
Model/varenr.: 9788770825269
Det gode ØL er grundbogen om øl og ølservering.Den er skrevet af Bjarke Bundgaard, og indeholder følgende 7 kapitler: Øllets historieFra år 8000 før vor tidsregning til i dag, med fokus på øl som kulturfænomen. Øllets ingredienserVand, malt, humle, gær og råfrugt. Øllets brygning Ølbrygning fra ...mere
299,95
Model/varenr.: 9788772308227
Indbinding:Hardback ISBN:9788772308227 Sidetal:208 Størrelse i mm (BxHxD):179x227x21mm Vægt:661g
249,95
Model/varenr.: 9788740617467
Bogen der hjælper dig, når hjemmebrygningen drillerKvalitetsøl og håndbryggede øl er eksploderet i popularitet i hele verden. Ølbarer med eget bryg på hanen skyder op i både store og mindre byer i Danmark og mange restauranter arbejder med en ølmenu til maden på samme måde som en vinmenu. Øl er ikke ...mere
249,95
Model/varenr.: 9788793159051
Kryddersnaps er essensen af anvendt botanik; natur- og kulturhistorie tilsat sol og fine naturoplevelser. Tilmed er det let og ret enkelt at opnå gode resultater. Der skal hverken koges, steges eller brases. Man tager blot nogle velegnede plantedele og lader dem trække i alkohol i passende tid, inde ...mere
99,00
Model/varenr.: 9788711377093
Kryddersnapse inddelt efter trækketider: de HURTIGE, dem der kræver lidt mere TÅLMODIGHED, og dem der er VÆRD AT VENTE PÅ. Gode måltider: nåde et ordenligt FROKOSTBORD, gedigne KØDRETTER og dejlige DESSERTER. Niels Stærup har i mange år lavet kryddersnapse og sælger til forskellige spisesteder og ...mere
249,95
Model/varenr.: 9788771294804
Hvad sker der i hjernen, når du drikker vin? Gør man klogt i at holde hvid januar? Er kvinder dygtigere vinsmagere end mænd? Hvorfor giver nogle vine hovedpine og andre ikke? Hvordan husker man sin vinsmag? Hvilken vin til hvilken mad? Hvordan afkoder man vinens smag foran vinhylden?  ‘K ...mere
299,95
Model/varenr.: 9788702176629
MIKKELLERS BOG OM ØL gør dig til en bedre ølkender og lærer dig at brygge spændende og velsmagende øl derhjemme. Bogen guider dig igennem brygprocessen trin for trin og fortæller dig alt, du skal vide for at blive din egen brygmester – om råvarer, udstyr og maltkværning, om mæskning, kogning o ...mere
299,95
Model/varenr.: 9788740051285
Bogen fortæller om alt det grundlæggende, man har brug for at vide, når man vil i gang med at fremstille kryddersnaps. Den rummer opskrifter på en lang række af de klassiske kryddersnapse, baseret på planter, man selv kan indsamle i naturen, ligesom man også får mange gode bud på spændende nye krydd ...mere
250,00
Model/varenr.: 9788740018059
Romdrikkerens guide til den gode rom Det er blevet utroligt populært at drikke rom, både blandt mænd og kvinder, og på rekordtid er rom blevet den type spiritus, der bliver solgt allermest af herhjemme. Nogle går på rombar for at indtage den gode rom, mens andre nyder den hjemme i venners lag. Og s ...mere
300,00
Model/varenr.: 9788740016765
350,00
Model/varenr.: 9788711408797
Danskernes foretrukne vinområde Rhône er hjemstedet for mange varme og karakterfulde vine,som falder i danskernes smag. Det er et af de ældste og historisk mest interessante vinområder i verden, varieret i enhver forstand. Niels Lillelund fortæller hele historien om Rhône-dalen og dens vine. Han vur ...mere
349,95