Styrke- og konditionstræning for kvinder i alle aldre - Olga Rönnberg

199,95

Kom i form med styrke- og konditionstræning, som alle kan være med til, eller brug det som ideelt supplement til bl.a. løb, cykling og yoga. Forfatteren, Olga Rönnberg, præsenterer dig for nogle konkrete og detaljerede træningsprogrammer, som vil give dig sved på panden, men som også vil få dig til at nyde resultatet.
Styrketræning handler ikke om at få voluminøse muskler og ekstraordinære kræfter, men ved at arbejde intensivt med de forskellige muskelgrupper, øges din muskelmasse, og din krop bliver stærkere og mere fast.
Samtidig gavner styrke- og udholdenhedstræning din smidighed og kondition, ligesom det øger din kropsholdning og -bevidsthed.
Første trin er at få opbygget musklerne. Her præsenteres du for en række øvelser, hvor alle muskler i kroppen anvendes for at få bygget din grundstyrke op.
Andet trin er finpudsningen, hvor du fokuserer på de muskler, du har mest behov for at få styrket. Tredje trin er forbrændingen. Nu kan du vise din flotte, faste krop frem.
Bogen indeholder tilllige et kapitel om kostens betydning under de forskellige trin. Du får hjælp til at regne dit personlige kaloriebehov ud, og du får opskrifter på nogle af forfatterens yndlingsretter.

Indbinding:Indbundet
ISBN:9788717044975
Sidetal:144
Størrelse i mm (BxHxD):204x268x19mm
Vægt:722g
Inspiration