Blog som de bedste - din ultimative guide til YouTube, blogging og billeder - Stine Bødker

Internettet kan opfylde mange drømme – og hvis du har stor skrivelyst, er god til at bage kage, danser som en drøm, kan slå de fleste i karate, kan lægge den sejeste make-up eller noget helt andet, så er der også plads til dig derude. I det hele taget er der plads til alt og alle på nettet, men hvis man kan noget særligt og gerne vil vise det til verden, er internettet det helt rigtige sted at begynde … men hvordan gør man? Det kan godt være lidt skuffende, hvis ens flotte kager kun er liket af mormor og to fra parallelklassen. Hvordan fanger jeg folks interesse og fastholder den?
Denne guide …
… hjælper dig på vej, hvis du gerne vil være aktiv som blogger, vlogger, youtuber, instagrammer, eller hvordan og hvor det nu passer dig bedst.
… viser dig, hvordan bliver du en god blogger, som forstår at fastholde dine følgere og som formidler lige præcis dine interesser og din egen stemme?
… er fyldt med råd fra de allerbedste danske og udenlandske bloggere og youtubere, som fortæller om deres vej til succes, og hvordan de har gjort deres fritidsinteresse til en kæmpestor forretning.
Bogen indeholder interviews med bl.a.: Zoe Sugg, Kristine Sloth, Armin, Rasmus Brohave, Julia Sofia og Emma Holten.
 
Udg. dato:28-10-2016
Indbinding:Indbundet
ISBN:9788702212976
Sidetal:192
Størrelse i mm (BxHxD):204x257x28mm
Vægt:776g
199,95
Andre så også på disse produkter