BARNETS BOG – RÆV - PRIK OG STREG

Barnets Bog af Little Love + PRIK og STREG er en utrolig lækker og brugervenlige bog at samle barndomsminder i.
 

Den egner sig både til piger og drenge samt forskellige familiesammensætninger; herunder kernefamilien, regnbuefamilien, enlig mor / far samt sammenbragte familier.

Der er tænkt nøje over ikke at bruge barnets ’første’ og andre pre-definerede milepæle, og det får Little Loves version af Barnets Bog til at skille sig ud:

Fleksible overskrifter og god brugervenlighed er tænkt ind hele vejen igennem, så man selv bestemmer hvilke milepæle man skriver om – og hvornår. Kommer man i gang med bogen lidt sent, gør det derfor heller ikke noget; man starter blot med at udfylde, når man er klar, og skal ikke smide sider ud.

Bogen kan bruges helt fra starten af graviditeten, til 7-års alderen og første skoledag, men med dens fleksible overskrifter bestemmer man i princippet selv, hvor langt op i alder den skal gå.

Der er ligeledes et øget fokus på gode oplevelser og eventyr, så alle de bedste barndomsminder kan bevares.

Designet oser af luksus og er fyldt med sider i lækre nordiske pasteller samt de populære håndillustrerede tegninger fra Little Loves univers.

De fire hvidlakerede ringe passer til almindelige plastiklommer, så barnets tegninger mv. kan gemmes.  De tykke sider er trykt på det lækreste matte papir, og perfekte at skrive på, uden at kuglepen går igennem.

A4 ringbindet er lavet i et eksklusivt materiale, der er smuds- og vandafvisende samt meget hårdført, hvilket forhindrer ridser udenpå.

På den måde vil barnet få et minde for livet der holder sig pænt – for altid.

399,95
Andre så også på disse produkter
spacer