Anette Harbech Olesen - Spar & spis

Det er blevet dyrere at leve, og blandt andet priserne på mad er steget voldsomt. Denne nye bog tager dig i hånden og hjælper dig med at spise sundt og lækkert for små penge. Målet er at tilbyde dig såvel velunderbyggede redskaber som brugbare tips, så du kan tilrettelægge dine indkøb optimalt og navigere i dine valg af råvarer, så du undgår store ekstraudgifter til mad. I kombination med bogens næsten 50 delikate opskrifter sikrer du dig og din familie sund mad, der både er budgetvenlig, bæredygtig og hurtig at tilberede, og som samtidig smager virkelig godt. Disse parametre er alle hjertesager for Anette og gennemgående for alle hendes opskrifter.

I bogen finder du velunderbygget viden samt helt nye opskrifter på alt fra lækre supper og stuvninger til tærter, wokretter og mættende salater, alle fra Anette Harbech Olesens erfarne hånd. Anette er blandt andet kendt for sine populære bøger, hvor hun formidler sin store viden om mad og sundhed.

Med Spar og Spis har Anette Harbech Olesen skrevet endnu en brugbar og aktuel bog, der denne gang kan inspirere dig til at holde udgifterne til mad nede, samtidig med at du kan spise både sundt, lækkert og mere bæredygtigt.

Indbinding:Indbundet
ISBN:9788740082470
Sidetal:208
Størrelse i mm (BxHxD):178x248x22mm
Vægt:759g
FSC-mærket:Ja
250,00
Andre så også på disse produkter
spacer