Mathilde Denning - Den intuitive dyreejer - Lær at skabe en relation på dyrenes præmisser

Mange af os lever med dyr helt inde i vores hjem og hjerter, og selvom dyrene først og fremmest er et berigende input i vores liv, følger der også ansvar, svære beslutninger og indimellem problemer med. Spørger du dyrene, er der simple ting, vi kan gøre for at fremme velfærden, mindske konflikterne og øge harmonien i vores fælles liv. 

 
Det er ofte de samme situationer, der skaber konflikter mellem dyr og mennesker. Det kan fx være dyrlægebesøg, jalousi mellem to dyr, uro ved flytning eller problematisk adfærd. Denne bog viser vejen ud af konflikterne og giver gode råd til, hvordan de kan forebygges, håndteres og anskues anderledes. 
 
Mathilde Denning tager udgangspunkt i de problematikker, hun støder på i sit arbejde som telepatør, og giver tips fra telepatiens verden til at løse konflikter, forbedre kommunikationen og hjælpe dyr og ejer til at opnå balance. Undervejs bliver du en mere bevidst dyreejer og lærer at forstå dit dyr – også hvis det har særlige behov.
 
Både nye og mere erfarne dyreejere, der vil lære at håndtere svære situationer bedre, kan læse med. I bogen gøres op med myter og traditionelle måder at håndtere dyr på, og med baggrund i den nyeste forskning på området tegnes et billede af dyrene som tænkende og følende individer. Dette er en håndbog til dig, der ønsker inspiration til en ligeværdig relation på dyrenes præmisser. Og som er klar til at blive præsenteret for et nyt dyresyn og en ny, mere forbunden og intuitiv måde at være dyreejer på. 
 
Indbinding:Hæftet
ISBN:9788794360104
Sidetal:125
Størrelse i mm (BxHxD):171x242x14mm
Vægt:336g
199,95
Andre så også på disse produkter
spacer