Frej Fogh Prahl - Plads til kærligheden

Denne bog giver nøglen til at forstå, hvad jeres konflikter egentlig handler om og hvordan I kan komme tættere på hinanden igen. Med inspiration fra emotionsfokuseret parterapi, den nyeste og mest underbyggede metode indenfor parterapi, viser Frej, hvordan I finder vej til de mere grundlæggende længsler, som gemmer sig under jeres konflikter. Sidst men ikke mindst gives der et kvalificeret bud på, hvordan det er muligt at fastholde den seksuelle lyst midt i alt presset.

Kærligheden sættes i den grad under pres i et parforhold, når børnene melder sin ankomst. Psykolog og parterapeut Frej Prahl giver her et indblik i de mest almindelige problemer, forældre oplever, og hvordan det kan lade sig gøre at forblive kærester på trods. Bogen forløber i tre trin, først undersøges forældrenes rolle, så parrets relation og til sidst deres intime rum.

Vi kommer med ind ved middagsbordet i en helt almindelig familie, hvor børnene larmer og frustrationerne banker på. Vi kommer også med ind i soveværelset, hvor søvnmanglen hersker og seksualiteten er gået i stå. Kort sagt vil vi se, hvordan parret kæmper med børneopdragelse, kommunikation og nærhed, se hvordan de fjerner sig fra hinanden og finder hinanden igen.

Det er nemt at forstå, hvorfor familielivet hurtigt bliver en slidsom affære. Men rent faktisk skal der ikke så meget til for at ændre det. Frej løfter her sløret for få, men afgørende redskaber, som rent faktisk lader sig omsætte i praksis. De bliver ikke givet med en løftet pegefinger, men med en kæmpe ydmyghed overfor alt det, parret allerede gør på daglig basis.

Indbinding:Hæftet
ISBN:9788727016528
Sidetal:256
Størrelse i mm (BxHxD):152x213x19mm
Vægt:471g
269,95
Andre så også på disse produkter
spacer