10 taler om KÆRLIGHED - Pernille Aalund

Pernilles 10 taler kredser om sider af eksistensen – om at finde ud af at leve og om at havefriheden til det, som de mennesker vi alle er. Talerne er baseret på Pernilles egne erfaringer og på de iagttagelser, hun har gjort sig i løbet af de mange tusinde snakke med mænd og kvinder igennem årene. Dybe samtaler om alle sider af et menneskeliv: fra de store tragedier til hverdagens lette bekymringer. 
”Kærligheden har ingen alder, den kan muligvis ændre karakter, og for dem, der har mærket smerten, kan overgivelsen være svær. ”For hvordan tør jeg være dén, jeg er – og intet andet –hvis det, jeg ‘er’, ikke er godt nok?” 
Om Pernille Aalund
I årevis var hun kendt for sine mange talkshows, og som en af de første herhjemme skabte hun et univers med både eget tv-program, bogproduktion, bladproduktion, webshop og website. Efterfølgende blev hun henholdsvis magasindirektør og direktør for Global Digital Innovation i Aller koncernen. I dag har Pernille forladt overhalingsbanen og skriver sine taler fra hjemmet i Ledøje.

Udg. dato:19-08-2016
Indbinding:Indbundet
ISBN:9788771800616
Sidetal:48
Serie:10 taler om ...
Størrelse i mm (BxHxD):144x226x9mm
Vægt:195g
149,95
Andre så også på disse produkter