Indre fitness - Søs Oppermann Reinhardt

Vi kender det alle sammen. Der er for mange ting, vi skal nå. Der skal arbejdes, købes ind, passes fritidsinteresser – og vi vil også gerne have kvalitetstid med familie, venner og veninder. Tiden er blevet en mangelvare, og derfor skal vi passe ekstra godt på den tid, vi har. 

INDRE FITNESS er en bog til dig, der søger mere ro og balance i livet – både i krop og sind. Du får redskaber til, hvordan du kommer ned i gear, og hvordan du opnår mere harmoni i hverdagen. Bogen er både en opfordring og en hjælpende hånd til, hvordan du giver dig selv de bedste vaner, og hvordan du imødegår livets mange krav og den lurende stress. 

Når den fysiske træning fylder meget i hverdagen, så er det altgørende at træne sin indre fitness. Der skal være balance i din træning, og derfor har Søs Oppermann Reinhardt skrevet denne bog. I over 10 år har hun udviklet sine tre grundbegreber, der danner kernen i INDRE FITNESS:
•Stille morgen
•Ophold i naturen
•Ophold i hverdagen

Med disse tre simple justeringer i dit liv booster du din livskvalitet og giver dig selv en større samhørighed i livet. Indre fitness giver læseren redskaber til at komme i god indre form - det er nemlig ikke kun den ydre form, der er vigtig her i livet. Flere danskere end nogensinde før knækker nemlig af stress og presset fra arbejdslivet og familielivet - og hvornår har det nogensinde været meningen, at vi ikke skulle kunne klare livet? Med ”Indre fitness” får du en lang række redskaber til at skabe mere balance i dit liv - og ikke mindst nogle redskaber til at stå i mod presset fra omverdenen. Gør dig klar til en indre rejse - og bliv klogere på dig selv og kom i dit livs indre form!

Udg. dato:04-01-2016
Indbinding:Hardback
ISBN:9788777498091
Størrelse i mm (BxHxD):178x238x28mm
Vægt:806g
249,95
Andre så også på disse produkter