Uperfekt - Christian Bitz

Drømmer du om sunde madvaner, lange løbeture i skoven, velopdragne børn, du har tid og overskud til, og spændende venner som en helt naturlig del af din hverdag med et travlt job? Drømmer du om det perfekte liv? Så kan du godt stoppe med at drømme ... for hvor skønt er det egentlig at siddeudmattet tilbage i dit eget selskab og være helt perfekt?

I denne bog skærer Christian ind til benet og giver dig nøglen til at få sundhed til at passe til dig. Han hjælper dig med en gang for alle at få afklaret, hvor sund du vil være, hvordan du taber dig og kommer i bedre fysisk form - uden at skulle være perfekt.

Du får også et ærligt indblik i Christians eget liv, og hvordan han selvkæmper med at få arbejde, privatliv og skyr til at gå op i en højere enhed. Og hvorfor han prioriterer sundhed, men gør sig umage for at holde en sund balance, hvor intet er forbudt.

Læs bogen, bliv inspireret til at leve sundere, og nyd de lækre hverdagsopskrifter, der smager fantastisk og er nemme at lave. Det er sundhed, der virker i hverdagen!

Du får en genial gavebog i et kæmpe bogformat. Omslaget er trykt i et helt specielt format, der hedder raw cut. Bogen er med stofryg, der gør den lækker at røre ved og giver den et eksklusivt look. Indholdet er unik designkunst og et univers fyldt med sundhed, lækre hverdagsopskrifter og spændende, anderledes, sjove og politiske ukorrekte billeder af Christian Bitz. Desuden er der tre forskellige slags papir i bogen, der giver en ekstra læseoplevelse og følelse af eksklusivitet. Et sandt mesterværk og en gave, som man vil modtage med glæde.

Forlag:Politikens Forlag
Udgave:1
Oplag:1
Oplagsdato:25-09-2014
Udg. dato:25-09-2014
Sprog:dan
Originalsprog:dan
EAN:9788740010084
Indbinding:Indbundet
ISBN:9788740010084
Sidetal:368
300,00
Andre så også på disse produkter