Jane Faerber;Tine Jørgensen - Fix din fordøjelse

For hundredtusindvis af danskere er det en daglig kamp at fordøje maden. Rigtig mange af os lider, ofte i det skjulte, af luft i maven og andre smerter fra tarmsystemet, forstoppelse, diarré, sure opstød, halsbrand og refluks – selv om der findes effektive løsninger på problemet.

”Men der er ingen one-size-fits-all”-løsning, og hvis maven driller, skal du ikke bare følge rådet om at spise nogle flere kostfibre. Måske er det noget helt andet, der skal til for at løse dit problem,” fortæller Tine Jørgensen, der er cand.scient. i klinisk ernæring og har specialiseret sig i mave-tarm-lidelser. ”Forskellige fordøjelsesproblemer kræver forskellige løsninger. I denne bog får man hjælp til at identificere årsagen til netop sine problemer – og en konkret handlingsplan til at løse dem, så man ikke bliver slave af sin mave.”

Med afsæt i både videnskaben og sine erfaringer med at udrede hundredvis af klienter gennemgår Tine Jørgensen i letforståeligt sprog og med en befriende humor de hyppigste fordøjelsesproblemer og præsenterer en skræddersyet 3-trins plan til dem hver. Plus masser af opskrift er på mad, som man trygt kan sætte tænderne i.

Glem alt om kedelig skånekost uden smag og struktur. Opskrifterne er udviklet af den kendte kogebogsforfatter og madblogger Jane Faerber, som har fået maksimal velsmag ud de tarmvenlige principper.

Indbinding:Indbundet
ISBN:9788740077599
Sidetal:296
Størrelse i mm (BxHxD):180x248x28mm
Vægt:977g
FSC-mærket:Ja
300,00
Andre så også på disse produkter
spacer