Martin Kreutzer & Anne Larsen - Grove kulhydrater - Spis dig sund i fibre og kraftfulde antioxidanter

Kulhydrater er ikke bare kulhydrater. Der er de tomme kulhydratkilder, som man så absolut bør vogte sig for, men over for dem står andre stærke varianter, der er yderst sunde og ledsages af vigtige vitaminer og mineraler, som kroppen higer efter. Det gælder om at kende forskellen og træffe de rigtige valg. 

 
De seneste år har stået i kulhydratforskrækkelsens tegn med beskyldninger om at forårsage alt fra diabetes til mavefedme, eksem og dårlig energi. Konsekvensen er, at mange mennesker styrer uden om kulhydratrige madvarer. Det er synd og skam, for vrager du kulhydraterne, snyder du dig selv for fantastiske smagsoplevelser og ernæringsmæssige pletskud, der styrker hver eneste celle i din krop. De bedste kulhydratkilder giver dig tilmed masser af fibre, som holder maven i gang og får maden til at mætte fremragende. Afgørende for en god oplevelse er dog ikke kun, at du vælger de mest sundhedssprudlende kulhydratkilder, men også at du får styr på mængde og timing. Guiden sætter dig grundigt ind i alle aspekter og præsenterer dig samtidig for 30 inspirerende opskrifter med lutter gode kulhydrater.    
 
Temaer: 
Hvilke kulhydratkilder er de sundeste, og hvad er den optimale timing i en hverdag med og uden motion? 
Hvordan afslører du sukkerbomberne og lærer at kende forskel på de tomme og de kraftsprudlende kalorier? 
 
Om forfatterne
Ernæringsteorien og råvareguiden er skrevet af Martin Kreutzer, en af landets mest kendte specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Martin Kreutzer har et omfattende forfatterskab bag sig og har udgivet bøger på kendte forlag, heraf er flere forfattet i samarbejde med Anne Larsen. Opskrifterne er komponeret af Anne Larsen, succesfuld foredragsholder og forfatter til en lang stribe kostbøger.
 
Indbinding:Paperback
ISBN:9788794155182
Sidetal:128
Størrelse i mm (BxHxD):168x241x10mm
Vægt:319g
149,95
Andre så også på disse produkter
spacer