Mad og kærlighed - Maria Christensen

Kender du det, at du har købt en stor pose med grønkål, fordi der står i en opskrift, at du skal bruge 100 g. Men hvad gør du så med resten? Rigtig mange oplever, at den grøntsag ender med at ligge i køleskabet indtil den ryger i skraldespanden. Og det er jo synd!

I denne bog vil der være rigeligt med inspiration til brug af den samme råvare i flere opskrifter, så du netop undgår det problem. I dag har vi meget fokus på madspild, bæredygtighed og at tage hensyn til miljøet. For forfatteren handler det faktisk også om at spare på pengene og have respekt for den mad, vi nu køber. Derfor er bogen bygget op omkring udvalgte råvarer og hvor- dan de kan bruges. Både i det salte og søde køkken.

Iblandt retterne er nogle af forfatterens egne favoritter og alle opskrifter er nemme at gå til i en travl hverdag.

Bogen henvender sig til alle!
Til dig, der elsker at være i køkkenet, men som også har en masse andet at nå i hverdagen.
Til dig, som føler at madlavningen er en udfordring.
Til dig, som gerne vil lave mere mad derhjemme, men mangler inspiration.
Og til dig - bare fordi at kogebøger er fine og hyggelige at bladre i.

Denne kogebog handler mest af alt om at gøre det simpelt og lækkert. Hjemmelavet mad er og vil altid være det skønneste. Bogen tager udgangspunkt i råvarer, som er i sæson i Danmark. Det er et bevidst valg fra forfatterens side fordi hun selv foretrækker at spise efter sæsonen. Hun elsker, når årstiden skifter og butikkerne fyldes med nye skønne råvarer. Hvorfor ikke spise mest af det som vi kan få herhjemme?

Om forfatteren
Maria Christensen er uddannet smørrebrødsjomfru og elsker at være i sit køkken. Allerhelst for at eksperimentere med nye retter til hendes madblog Madogkaerlighed.dk. Det meste af hendes mad er nem at lave, med masser af farver og skal gerne være sund! I foråret 2009 startede Maria på en livsstils højskole, hvor hun tog et valg om at ændre sine usunde vaner og den begyndende overvægt. Derfor bære madbloggen Mad & kærlighed også præg af mange sundere og lækre måltider, som jeg også selv sætter stor pris på. Men jeg elsker stadig en god kage med masser af smør og sukker – for der skal altid være plads til det hele. 

249,95
Andre så også på disse produkter