Julie Pio Kragelund - Friluftsrollinger på fisketur - Sådan kommer du i gang med at fiske med dine børn

Lystfiskeri rummer skønne oplevelser for store og små i det fri året rundt. Samtidig er det en unik mulighed for at træde ud af den daglige trummerum og være sammen i nuet og naturen. Fiskeri er desuden en af de hobbyer, man kan tage med sig overalt i verden og hygge sig med hele livet. Denne bog hjælper dig og dine børn i gang. 

 
Børn kan sagtens lære at fiske, hvis de får hjælp og støtte fra voksne. Hvis man som voksen ikke selv kan fiske, så er der hjælp at hente lige her. For alle kan lære det, og man kan fiske stort set overalt i Danmark. 
 
Bogen er til jer forældre, men lidt større børn kan også læse med. Her forklares enkelt og i øjenhøjde, hvilket grej I skal bruge, hvilke fisk I kan fange, og hvor og hvornår man skal fiske efter dem. Alle elementer af fiskeri bliver gennemgået lige fra forberedelse, fiskegrej, fiskelingo og kasteteknikker til rensning og tilberedning af fisken eller genudsættelse af den efter fangsten. 
Bogens mange billeder og illustrationer hjælper jer til at lære både fisk og grej at kende. I tillæg medfølger to fiskepas, som er børnenes helt personlige bøger til fangster, fiskebedrifter og inspiration. 
 
Indbinding:Hæftet
ISBN:9788794258463
Sidetal:109
Størrelse i mm (BxHxD):191x225x11mm
Vægt:257g
199,95
Andre så også på disse produkter
spacer