Jesper Kenn Olsen & Mette Birk Jensen - Ultraløb for alle - begyndere, rutinerede og elite

Flere og flere ønsker i dag at begive sig ud over den klassiske maratondistance for dermed at kalde sig ultraløber. Alligevel betragter mange stadig sportsgrenen med en blanding af respekt og mistro. 

 
Med Ultraløb for alle gør forfatterne, som selv er erfarne ultraløbere, op med myten om, at man skal være af en helt særlig støbning for at løbe ultraløb. De viser, at med den rette tilgang til træningen kan alle, mænd som kvinder, uanset niveau og uanset alder, finde glæde i en sport, som har utroligt meget at byde på. Hele livet. 
 
I denne bog bliver du taget i hånden og guidet igennem træningen, den fysiske såvel som den mentale. Du bliver rådgivet om skadesforebyggelse, kost, udstyr og motivation og får konkrete eksempler på løbsstrategier og træningsplaner for de forskellige ultradistancer, fra 50 km til multidagsløb. 
 
Bogen er således en grundbog og et absolut ‘must’ for alle løbere, uanset niveau, der ønsker en grundig og sikker indføring i ultraløb. 
 
Om forfatterne 
Jesper Kenn Olsen er, som rekordindehaver og mangeårig træner for det danske ultralandshold, én af de mest velrenommerede kapaciteter inden for ultraløb i såvel Danmark som internationalt. Jesper er forfatter til bøgerne Jorden rundt i løb samt Kunsten at ville om hans to løbende jordomrejser, der vakte opmærksomhed både i Danmark og i udlandet. 
 
Mette Birk Jensen er ligeledes ultraløber og personlig træner. Hun er forfatter til Ultrakvinderne – om seje kvinder og ekstreme løb samt motivationsbogen Træn med glæde – find og fasthold motivationen til at træne.
 
Indbinding:Hæftet
ISBN:9788794258487
Sidetal:176
Størrelse i mm (BxHxD):170x241x13mm
Vægt:458g
249,95
Andre så også på disse produkter
spacer