Lone Hunæus - Hormonyoga - Sådan slipper du for hedeture, uro og dårlig søvn

80 % af alle kvinder døjer med gener ifm. overgangsalderen. Nogle slipper let igennem, mens andre må kæmpe med både fysiske og psykiske gener igennem flere år. Men der er ikke nogen grund til at lide i stilhed. Der er hjælp at hente, og der er meget, man selv kan gøre.

Denne bog giver dig muligheden for at blive fri for hedeture, humørsvingninger, indre uro og dårlig søvn med en serie yogaøvelser, som arbejder på at stimulere hormonproduktionen, således at hormonniveauet daler langsommere i stedet for at dale drastisk, når overgangsalderen sætter ind. På den måde kan kroppen lige så stille vænne sig til den nye situation, man får færre gener, og overgangsalderen bliver mere tålelig.

I en let og ligefrem tone gennemgår yogalærer Lone Hunæus årsagerne til overgangsalderen og de typiske gener, og hun guider dig trin for trin gennem de 7 opvarmningsøvelser, 14 yogaøvelser og 4 meditationsøvelser, som serien består af. Øvelserne er relativt lette, de kræver ikke, at man har kendskab til yoga i forvejen, og når man har lært dem at kende, kan hele serien laves på ca. 30 minutter. Øvelserne er flot illustreret og ledsaget af simple tekster, som beskriver, hvad man skal gøre.

Bogen kan også bruges til kvinder med andre hormonelle ubalancer, så som uregelmæssig menstruation, menstruationssmerter, PCOS og lav sexlyst.

Indbinding:Indbundet
ISBN:9788727001487
Sidetal:168
Størrelse i mm (BxHxD):180x248x20mm
Vægt:600g
299,95
Andre så også på disse produkter
spacer