Feltherrer - Niels Idskov og Asker Hedegaard Boye

Nutidens fodboldtrænere er stjerner, der ikke sjældent overstråler spillerne på banen. Men er fodboldhistoriens største trænere dem, der har vundet flest pokaler? Er det dem, som har opnået størst berømmelse for deres særlige fremtoning uden for banen? Eller er det de mest nyskabende og indflydelsesrige på taktikbrættet og træningsbanen? Denne bog forsøger at give svaret. 
FELTHERRER – Verdens største fodboldtrænere fra Guttmann til Guardiola er portrætter af de 20 vigtigste fodboldtrænere siden 2. Verdenskrig. Fra globetrottere og verdensmænd som Béla Guttmann, Ernst Happel og José Mourinho til loyale ideologer som Bill Shankly og Alex Ferguson. Fra de kreative pionerer Rinus Michels og Arrigo Sacchi til skelsættende despoter som Helenio Herrera og Valerij Lobanovskij. 
I mere end et halvt århundrede er fodboldtræneren/manageren trådt i karakter som andet end en ydmyg assistent for stjernerne inde på banen. Han har præget fodbolden og sin tid. Han har peget fremad og skabt fodbolden i sit eget billede. Som træner. Som menneske. Som feltherre.

299,95
Andre så også på disse produkter
spacer