Alka Joshi - Jaipurs hemmelighed

Det er foråret 1969, og den tidligere hennakunstner Lakshmi er nu leder af naturmedicinklinikken i den lille by Shimla i Himalayabjergene. Hendes unge ven Malik har afsluttet sin uddannelse og har netop mødt en ung kvinde ved navn Nimmi, da han rejser tilbage til Jaipur for at gå i lære i det kongelige palads, hvor man er ved at etablere en førsteklasses biograf. 

 
Malik opdager hurtigt, at der ikke er meget, som har ændret sig i hans barndoms lyserøde by. Magt og penge bevæger sig stadig frit blandt den velhavende klasse, og goder strømmer fra paladset, men kun så længe visse hemmeligheder forbliver begravet. Da biografens altan på tragisk vis kollapser på åbningsaftenen, placeres skylden, hvor det er belejligt. Malik har dog mistanke om, at der er tale om en mere alvorlig forbrydelse, og sætter sig for at afsløre sandheden. Som tidligere gadebarn har han lært altid at holde lav profil – en lektie, der vil komme ham til gode, når han skal forsøge at løse et net af løgne. 
 
En uafhængig efterfølger til Hennakunstneren, der udkom på dansk foråret 2022. Den springer ca. 10 år frem i tiden i forhold til afslutningen på Hennakunstneren. Trilogiens sidste bind forventes at udkomme på dansk i 2024.
 
Indbinding:Indbundet
ISBN:9788772390888
Sidetal:400
Serie:Jaipur-trilogien
Størrelse i mm (BxHxD):150x225x36mm
Vægt:573g
299,95
Andre så også på disse produkter
spacer