Emil Filtenborg, Stefan Weichert - Kugleregn - Skudt i Ukraine

En ukendt gerningsmand tager ladegreb og sigter mod en sølvgrå Mazda i Okhtyrka i det østlige Ukraine. Det er få dage siden, at russiske tropper efter ordrer fra Putin har invaderet landet og kastet dets borgere i krig, mens verden ser forfærdet til.

 
I bilen sidder to unge journalister, udsendt af Ekstra Bladet og med mål om at sende historier hjem fra krigszonen. De skal besøge en børnehave, der angiveligt er ramt af klyngebomber, men journalisternes samtale om dagens opgave drukner hurtigt i lyden af knust glas og fygende kugler.
 
Gerningsmanden skyder mindst otte gange. I timerne og dagene efter følger en kamp på liv og død for at evakuere de to sårede danskere fra det krigsramte land.
 
Kugleregn – Skudt i Ukraine er en højdramatisk fortælling af journalisterne Emil Filtenborg og Stefan Weichert, der oplevede krigens brutalitet på egen krop.
 
Bogen giver en dyb forståelse af konflikten gennem de mennesker, som de to journalister taler med i løbet af de tre år, de rejser rundt i Østeuropa.
 
Undervejs møder de politiske oprører og kommer faretruende tæt på sikkerhedstjenester, mens de langsomt finder ud af, at nogle historier er værd at sætte livet på spil for.
 
Indbinding:Hæftet
ISBN:9788775930586
Sidetal:300
Størrelse i mm (BxHxD):136x212x29mm
Vægt:431g
279,95
Andre så også på disse produkter
spacer