Jussi Adler-Olsen - Afdeling Q 4: Journal 64

Misbrug, tvang og svigt var hverdagskost på den lille ø, hvortil danske kvinder blev deporteret og overladt til deres oppasseres forgodtbefindende.

Da Rita Nielsen betrådte øen første gang, kunne ingen vide, at hun ville blive impliceret i et drama, der 55 år senere skulle føre til Afdeling Q’s hidtil mest komplicerede sag.
Et overfald på Vesterbro får Carl Mørcks assistent Rose til at se nærmere på den henlagte politirapport om en luders sporløse forsvinden. Rose presser Carl og Assad til at genåbne sagen, og snart går det op for dem, at den blot er en lille flig af noget større, som handler om overgreb af den allergroveste slags. Overgreb, der havde deres udspring for mere end et halvt århundrede siden, men som tilsyneladende stadig finder sted.
Opklaringen tærer på Carl, ikke mindst fordi Assads engagement i sagen bliver livsfarligt. Og da Carl tror, han ved, hvordan tingene hænger sammen, melder en ny og koldblodig spiller sig på banen.
Journal 64 er fjerde bind i Jussi Adler-Olsens populære serie om Afdeling Q. Bogen blev i 2011 hædret med De Gyldne Laurbær.
 
Indbinding:Paperback
ISBN:9788740070644
Sidetal:464
Serie:Afdeling Q
Størrelse i mm (BxHxD):147x222x35mm
Vægt:543g
FSC-mærket:Ja
140,00
Andre så også på disse produkter
spacer