Camilla Sten - Arvtageren

Fortidens mørke familiehemmeligheder dukker op til overfladen på en afsidesliggende svensk herregård, da en ung kvinde kommer på sporet af sin dystre familiehistorie. 

 
Da Eleanors mormor bliver myrdet i sit hjem, ser Eleanor ved et tilfælde morderen flygte fra gerningsstedet, sekundet inden hun opdager sin mormor forbløde ihjel i entréen. Men Eleanor er klinisk ansigtsblind, og da politiet beder hende beskrive gerningsmanden bagefter, kan hun intet huske.Da boet efter mormoren gøres op, viser det sig til Eleanors store forbløffelse, at hun har efterladt sig en stor herregård, som Eleanor intet kender til. Sammen med sin kæreste, moster og en advokat rejser Eleanor op til huset for en weekend for at lære sin arv at kende og for at finde frem til sandheden om sin mormor. Men det mystiske hus viser sig at gemme på langt flere hemmeligheder end ventet, og langsomt vækkes en glemt historie fra fortiden til live. Det står dog hurtigt klart for Eleanor, at nogen vil gøre alt for at forhindre hende i at finde frem til den skæbnesvangre sandhed … 
 
ARVTAGEREN er en urovækkende spændingsroman om arv og mørke familiehemmeligheder skrevet af en ny international stjerne på den skandinaviske krimihimmel. Camilla Sten har udgivet flere romaner for både børn og voksne, bl.a. spændingsromanen Den forsvundne by, som blev hendes store gennembrud internationalt, og som er solgt til filmatisering hos Nordisk Film. Arvtageren udkommer i 8 lande, heriblandt USA. 
 
Indbinding:Hæftet
ISBN:9788712067290
Sidetal:408
Størrelse i mm (BxHxD):151x226x37mm
Vægt:669g
249,95
Andre så også på disse produkter
spacer