Stephen King - De der søger

Vi mødte den pensionerede politimand Bill Hodges i Mercedesmanden. Nu er Hodges tilbage i en mesterlig krimi om en læser, hvis besættelse af en tilbagetrukket og sky forfatter går alt for langt.  
Den unge, uligevægtige Morris Bellamy er rasende og fortvivlet. Ikke alene er hans yndlingsforfatter, John Rothstein, holdt op med at skrive, han lod også den oprørske hovedperson i sine bøger, Jimmy Gould, resignere og få familie, hus i forstæderne, og værst: job i reklamebranchen!  
Morris myrder sit idol og tømmer hans pengeskab for kontanter, men den virkelige gevinst ved røveriet er en stor samling notesbøger, der indeholder Rothsteins upublicerede tekster – blandt andet endnu en Jimmy Gould-roman.  
Morris får gemt skatten af vejen, før han bliver smidt i fængsel for en anden grim forbrydelse. Da han bliver løsladt 35 år senere, opdager han, at den nedgravede skat er forsvundet, fjernet af teenageren Pete Saubers, der også er Rothstein-fan. Morris vil have hævn, men den pensionerede politimand, Bill Hodges kommer på tværs af hans planer.   En bog om historiefortællingens magt fra en mester i historiefortælling.
 
Indbinding:Paperback
ISBN:9788772020167
Sidetal:490
Størrelse i mm (BxHxD):147x221x32mm
Vægt:489g
100,00
Andre så også på disse produkter
spacer