Thomas C. Krohn - Døden fra Syrien

Stjålne biologiske våben fra Syrien. Et forsvundet passagerfly i Malaysia. Dødsfald blandt unge på et diskotek i København. Og en religiøs sekt på Sjælland. Hvordan hænger det sammen?
 
Det bliver eksperten i biologiske våben, Jacob Detlev, sat til at finde ud af i et hæsblæsende opklaringsarbejde i samarbejde med både internationale myndigheder og det danske terrorberedskab.
 
Svarene forgrener sig, og det hele kommer meget tæt på. Pludselig er det for Jacob både et spørgsmål om at forhindre terror i Danmark, og også om at redde sig egen familie.
 
Hvis du er til realistiske thrillers, hvor du sidder med følelsen af, at det kunne godt ske i virkeligheden, og kan du lide kombinationen af fiktion, virkelige begivenheder og spænding, så er "Døden fra Syrien" helt sikkert noget for dig.
 
"Døden fra Syrien" er den første selvstændige bog i serien om virologen og videnskabsmanden Jacob Detlev, som indgår i det danske terrorberedskab i kampen om biologisk og kemisk terror i Danmark og resten af verden.
 
Indbinding:Paperback
ISBN:9788797166116
Sidetal:288
Størrelse i mm (BxHxD):148x210x17mm
Vægt:400g
150,00
Andre så også på disse produkter
spacer