PS. Trænger til flødeskum (og diller) - Jeanett Veronica Hindberg

Jeanett er som alle andre kvinder på 40 år. Og så alligevel slet ikke. Hun er alenemor til en teenager, har indset, at alle de lækre mænd pludselig ikke er ældre, men yngre end hende selv, og hun hører Nik & Jay i smug. Hun eksperimenterer med at forene sin fastekur med sin besættelse af flødekager, har profiler på (og tåkrummende oplevelser med) de fleste dating-sites og bruger alt for mange penge på tøj fra Zalando.com. Eller, det gjorde hun i hvert fald, indtil posten en dag ringede på og leverede en pakke med sexlegetøj til hende. Nu tør hun ikke bestille pakker, før der er kommet et nyt postbud.
Om 100 dage fylder Jeanett 41 år. Til den tid skal hun have tabt sig og fået noget ordentlig sex. Nej, faktisk bare sex. Gerne med Joey Moe, en af dem fra nettet – eller ham den unge medarbejder nede i Føtex, der altid smiler så frækt, når hun er nede for at købe ind. Og så skal hun have fundet noget at lave, for ugebladet hun skrev for, har opsagt hendes kontrakt. Hendes far synes, hun skal skrive en bog om zombier. Men det gider Jeanett ikke. I stedet går hun i gang med at skrive alt det ned hun oplever i de 100 dage, der er til hendes fødselsdag.100 dage, hvor intet går helt som planlagt.
Jeanett Veronica Hindberg blev kendt som internetfænomenet ´Bitterfissen Bethany´ - den i lang tid hemmelige skribent, der i sine blogs og kommentarer lagde sig ud med alt og alle, ikke mindst en perlerække af kendte, danske kvinder. Hun udgav i 2012 bogen En bitterfisses bekendelser. Dette er hendes første bog under eget navn.

279,00
Andre så også på disse produkter