Sandheden om Harry Quebert-sagen - Joël Dicker

Den verdensberømte forfatter Harry Quebert lever et fredeligt liv i Aurora, en rendyrket amerikansk lillebysidyl.  Lige indtil den dag man finder et lig gravet ned i hans have.  Det viser sig at være resterne af en ung pige, Nola Kellergan, der på mystisk vis forsvandt 33 år tidligere fra Aurora. Sammen med liget finder man en lædertaske, som indeholder originalmanuskriptet til den roman, der gjorde Harry Quebert verdensberømt.

Da politiet – og pressen – opdager, at forfatteren havde et forhold til den dengang kun 15-årige Nola, præstens datter, er skandalen fuldkommen.

Amerikas store forfatter bliver fængslet, anklaget for mord.  Den eneste, som støtter Harry Quebert, er hans tidligere elev og ven, Marcus Goldman, der selv er forfatter. Overbevist om sit idol og sin læremesters uskyld – og på jagt efter inspiration til sin næste roman – begiver Marcus sig fra New York til Aurora. Han vil selv undersøge, hvad der skete med Nola Kellergan den sommernat i 1975.

Den lille by gemmer på et væld af hemmeligheder – og hvordan finder man sandheden, når alle lyver om alle? Og især om Nola.   

299,95
Andre så også på disse produkter