Med Albert på bagsædet - Homer Hickam

Elsie Lavender og Homer Hickam (forfatterens far) gik i samme klasse på en high school i de store kuldistrikter i West Virginia. De dimitterede lige som den store depression startede. Homer bad Elsie om at gifte sig med sig, men hun tog til Orlando hvor hun mødte skuespilleren Buddy Ebsen (ja, den Buddy Ebsen, ham fra dansefilmene). Men da Buddys karriere tager ham til New York, knuses Elsies drøm om et liv sammen med ham. Hun tager tilbage til Virginia, hvor hun gifter sig med Homer. Men livet som kone til en minearbejder er ikke det liv, som Elsie drømte om. Oveni bliver hun konstant mindet om sine sorgløse dage med Buddy på grund af hans noget usædvanlige bryllupsgave; en alligator ved navn Albert, som bor i husets eneste badeværelse. Men da Albert bider Homer, giver Homer Elsie et ultimatum; ”Mig eller alligatoren!” Efter at have tænkt over det, kommer Elise frem til, at der kun er en ting at gøre. At sætte Albert på bagsædet og køre ham hjem.

Med Albert på bagsædet er en humoristisk, lidt tragisk, og frem for alt, rørende fortælling om et ungt par og en meget speciel alligators lange eventyr tværs gennem landet.
En næsten sand historie om en mand, hans kone og hendes alligator. For alle som elskede bogen Den hundredårige der kravlede ud af vinduet og forsvandt. Af forfatteren til bestselleren Rocket Boys, som filmen October Sky er baseret på.  Hvis du kan lide Kathryn Stockett, (Niceville) så kan du også lide Hickam."

Udg. dato:01-03-2017
Indbinding:Paperback
ISBN:9788771911206
Størrelse i mm (BxHxD):152x237x31mm
Vægt:584g
129,95
Andre så også på disse produkter