Den naturlige have - Noel Kingsbury

Længslen efter det stille liv i pagt med naturen er større end nogen sinde før, og der er en stor interesse for at dyrke sin have naturligt uden brug af for meget gødning og ukrudtsbekæmpelse. Samtidig lever mange af os tæt på de store byer og har ret små haver.

Noel Kingsbury viser, hvordan du skaber og beplanter din have på en nutidig måde, hvor du bringer naturen ind i haven og benytter de seneste tendenser inden for havedesign. En have med et naturligt udtryk og med respekt for både miljø og dyreliv.

Vælg mellem de mere end 300 planter, som forfatteren anbefaler til mindre haver. Giv dyrene levesteder, benyt vilde planter og dyrk frugter og grøntsager i haven. Benyt forskellige lag af planter ligesom i naturen, og planlæg din have, så den er interessant året rundt – både for dig selv og for dyrelivet.

Mange af haverne i bogen er ikke mere end få hundrede kvadratmeter store – nogle er lidt større, og nogle er mindre – men de fungerer alle efter de seneste naturprægede tendenser og beplantningsprincipper, som man kan have glæde af at følge, uanset hvor stor ens have er.

Udg. dato:10-03-2017
Indbinding:Indbundet
ISBN:9788702225440
Sidetal:208
Størrelse i mm (BxHxD):211x260x26mm
Vægt:1102g

299,95
Andre så også på disse produkter
spacer