Mousetrapper Active ståmåtte

At stå op og arbejde har vist sig at have stor effekt på energi-forbrændingen. Vi mere end fordobler energiforbruget ved at stå op og arbejde sammenlignet med stillesiddende arbejde. Hvis du har et hæve-/sænkebord på dit arbejde, er der meget at vinde ved at stå op en større del af dagen. Med Mousetrapper Active bliver fødderne ikke trætte, og du kan holde ud at stå op i længere perioder.

Fordele med Active

Ved at benytte Active behøver du ikke have særlige sko. Med Active under fødderne kan du stå fodrigtigt i dine sædvanlige sko – blødt og
bekvemt, men samtidig stabilt.
Oplever du smerter i arm, skulder eller nakke, kan det være en god idé at prøve at stå op når du arbejder. Det er nemt; du skal bare ?ytte stolen ud til siden, hæve bordet og lægge din Active på gulvet. Du vil opleve at du orker mere når kroppen går fra en hvilestilling til en mere aktiv position.
Mousetrapper arbejder med at modvirke smerter på jobbet. Oplever du engang imellem smerter i arm, skulder eller nakke, er det nemt at prøve Active. En anden løsning som mange får det bedre af, er en ergonomisk mus fra Mousetrapper.

1.299,95
Andre så også på disse produkter