Dave Goulson - Summen over engen

Som fortsættelse på bestselleren om humlebier Humlen ved det hele følger her Goulsons beretning om dage og måneder tilbragt i Frankrig med at gøre en ruin beboelig for sig selv og sin familie.  Og med at etablere en stor og frodig eng, hvor blomster, insekter og sommerfulge vil trives – og lade sig studere.     

 
Goulson fortæller med smittende fryd og fascination om insekternes forunderlige verden. Et mikrokosmos med myriader af interessante fænomener og processer, der alle er indbyrdes forbundne i et sindrigt, smukt – og sårbart – samspil.       
 
En varm påmindelse om at nyde naturen og tage vare på livet – i alle dets forunderlige former.
 
”Fantastisk bog om insekternes vidunderlige og forunderlige verden. Levende, lærerig – og meget morsom.” – Litteratursiden       
 
”Dave Goulson er den store formidler af naturens mikroskopiske livgivende processer.” – Information     
 
”Den store glæde ved at læse denne bog er at høre den summen af naturens rigdom, der stiger op fra hver eneste side.” – The Times     
 
”Goulson skriver med stor viden og smittende passion – en levende og vigtig bog.” – The Sunday Times 
 
 ”Køb denne bog, læs den, giv den som en gave. Dette er væsentlig læsning for os mennesker i det 21. århundrede.” – New Scientist    
 
”Fuldstændig fortryllende.”  –The Independent
 
Dave Goulson er en af verdens førende eksperter i humlebier og insekter. Hans forskning nyder stor international udbredelse, ligesom hans store engagement i miljøet. Han har læst biologi på Oxford University og er nu professor på University of Sussex.  
 
”Humlen ved det hele” (da. 2014) er hans første bog uden for fagkredse og er oversat til en række sprog verden over. Hans næste bog er ”Summen over engen” (da. 2015), som handler om insekternes og planternes fascinerende sammenspil – og om at sætte en ruin af et fransk sommerlandsted i stand. Hans nyeste bog ”Havejunglen” – om hvordan man kan dyrke sin have som en del af naturen udkommer i England sommeren 2019 og i dansk oversættelse tidligt forår 2020.
 
Don Max Classic-serien er et håndplukket udvalg til den nysgerrige lystlæser.  
 
Alle bøgerne er skrevet af fremtrædende forskere og forfattere, der beskæftiger sig med nogle af vores tids mest vedkommende emner, og som kan kunsten at skrive! Skrive, så man ser det hele levende for sig; skrive med passion, poesi og humor – så man bliver klogere uden at kede sig!       
 
Når man længes efter fordybelse og gerne vil overraskes af ny viden om verden
150,00
Andre så også på disse produkter